• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна в листопаді має виконати сім рекомендацій Єврокомісії щодо членства в ЄС, — Зеленський

    Опубликовано: 2022-09-19 09:15:45

    Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив, що Україна в листопаді має виконати сім рекомендацій Єврокомісії щодо членства в ЄС. Про це інформує УНН.

    Деталі

    Президент України Володимир Зеленський і Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн під час зустрічі у Києві обговорили всі ключові пункти у відносинах України та ЄС.

    Президент особливо відзначив інтеграційне питання, рух України до повноправного членства в ЄС.

    Цитата

    "Хоч би якими були обставини, ми все одно реалізуємо кожну деталь наших домовленостей, щоб відкрити можливість переговорів щодо членства. Вже в листопаді маємо виконати сім рекомендацій Єврокомісії, які ми отримали при здобутті статусу кандидата. Має якнайшвидше розпочатися оцінка Єврокомісією нашого прогресу в інтеграції", — наголосив Зеленський.

    Як зазначив Президент, наступного року Україна має вийти на ясність у головному питанні: "коли зможемо розпочати переговори щодо членства в ЄС".

    "З українського боку буде зроблено все для цього. І як елементи зближення розглядаємо такі речі, як режим внутрішнього ринку ЄС для України, як поєднання нашої інституційної роботи, наприклад, на митниці – у спільному митному контролі між Україною та країнами ЄС.", — сказав Глава держави.

    Нагадаємо

    У Києві президентка ЄС та Зеленський обговорили приєднання України до єдиного роумінгу ЄС. Це означає, що українські абоненти зможуть подорожувати країнами Євросоюзу і платити за дзвінки й інтернет за «домашніми» тарифами.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.