• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Значні руйнування у Миколаєві. Двоє людей загинули та 24 отримали поранення

    Опубликовано: 2022-08-30 11:45:16

    У понеділок, 29 серпня, масований обстріл російськими загарбниками 16 зенітними ракетами С-300 після 15:15 призвів до значних руйнувань і пошкоджень будівель і транспортної інфраструктури Миколаєва, повідомив голова ОВА Віталій Кім.

    Йдеться про приватні і багатоповерхові будинки. Двоє людей загинули та 24 отримали поранення. Також у понеділок о 09:17 та 15:20 зафіксовано ворожі обстріли по м. Очаків Очаківської громади. Влучення територією аквазони. Постраждалих немає.

    Крім того, об 11:10 в результаті обстрілу с. Червоне Воскресенської громади частково зруйновано будівлю, пошкоджено газопровід. Постраждалих немає. Також увечері, 29 серпня, о 16.02 за межами с. Калинівка внаслідок обстрілу сталася пожежа на відкритій території. Без постраждалих.

    У Баштанському районі увечері 29 серпня були атаки двома зенітними ракетами С-300. Внаслідок розриву ракет пошкодження приватних будинків, які попередньо постраждали, немає. У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

    Під постійним обстрілом залишаються села Березнегуватської громади, що знаходиться на лінії розмежування. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Інформація про пошкодження уточнюється.

    Нагадаємо, у Миколаєві через аварію на водозаборі повністю припинено водопостачання. На відновлення водопостачання у місті може піти кілька днів.

    Максим Беркаль

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.