• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни вдарили по Чугуєву на Харківщині: влучили у багатоквартирний житловий будинок

    Опубликовано: 2022-07-28 12:40:11

    Вночі 28 липня російська армія обстріляла Чугуїв у Харківській області. Було влучання снаряду у багатоквартирний житловий будинок, сталася пожежа.

    Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

    "Сьогодні зранку ворог інтенсивно обстріляв м. Чугуїв. Попередньо - із РСЗВ. Пошкоджені приватні домоволодіння, господарчі споруди. Було влучання снаряду у багатоквартирний житловий будинок, сталася пожежа. Постраждалих, за попередньою інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, немає. На місці працюють профільні служби", - зазначив він.

    Як повідомила міський голова Чугуєва Галина Мінаєва, кількість постраждалих поки невідома. Рятувальники розбирають завали на місці події.

    "Наразі маємо повідомлення про одразу декілька ворожих влучань в різних мікрорайонах міста. Вже точно відомо про руйнування житлових будинків, наявність та кількість постраждалих уточнюється", - зазначила Мінаєва.

    Протягом минулої доби ворог також вів обстріли Харківського, Богодухівського, Ізюмського районів області.

    У Чугуївському районі вчора ввечері смт Печеніги було обстріляне запалювальними снарядами, виникло одразу кілька пожеж на відкритих територіях. Типи вибухонебезпечних предметів рятувальники втстановлюють. Пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури.

    У Харківському районі протягом вечора дуже інтенсивно окупанти обстрілювали с. Циркуни, сталося 7 пожеж. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.

    У Богодухівському районі внаслідок обстрілів горіли поля з пшеницею.

    "На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Також ворог завдав авіаудару неподалік Руських Тишків та вів повітряну розвідку з БПЛА. В районі Ізюма окупанти вели штурмові дії у напрямках Довгеньке – Мазанівка та Пасіка – Долина, успіху не мали та відступили з втратами", - зазначив Синєгубов.

    Нагадаємо, вночі 28 липня російські війська два рази підряд атакували Харків. Загарбники запустили по місту ракети С-300.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.