• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Польщі назвали умови виходу війни за межі України

    Опубликовано: 2022-06-16 14:30:59

    Захід має рішучіше протистояти російській окупації України, тому що зараз його "уникнення" жорсткого протистояння країні-агресору РФ – прояв слабкості.

    Про це заявив польський віце-прем'єр Ярослав Качинський, повідомляє Gazeta Polska.

    За його словами, розповзання війни за межі України можливе "внаслідок ірраціональних рішень у Москві", якщо Росія зазнає серйозної поразки на фронті або "почнуться заворушення всередині неї".

    Але, додав Качинський, це лише один із варіантів, оскільки у війні "завжди є елемент непередбачуваності".

    "На жаль, наша зацикленість на уникненні війни робить нас у деякому сенсі слабшою в цьому протистоянні з Росією, що не поважає жодні цінності", - зазначив Качинський.

    Він наголосив, що щодо технологій, ресурсів, обладнання та навчання "ми перевершуємо Росію на голову", але при цьому "самі ж зменшуємо нашу рішучість перемогти" і додав, що "цю війну треба виграти".

    Нагадаємо, прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький анонсував підписання з Україною найбільшого за 30 років контракту на купівлю зброї.

    Світлана Манько
     
    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.