• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський підписав закон щодо процедури банкрутства

    Опубликовано: 2020-10-13 17:30:06

    Президент України Володимир Зеленський підписав закон щодо процедури банкрутства. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ОПУ.

    “Президент України Володимир Зеленський підписав Закон „Про внесення змін до Кодексу України з процедур банкрутства“ № 686-ІХ, який парламент ухвалив 5 червня 2020 року”, — йдеться в повідомленні.

    Повідомляється, що документ спрямований на усунення недоліків Кодексу України з процедур банкрутства та недопущення відкриття проваджень у справах про банкрутство органів державної влади, органів місцевого самоврядування, бюджетних установ та організацій.

    Так, згідно з підписаним законом, провадження у справах про банкрутство боржників — казенних підприємств та бюджетних установ, а також санація таких боржників до відкриття провадження у справі про банкрутство не допускаються.

    Також вказаний документ дасть змогу господарським судам здійснювати провадження у справах про банкрутство у встановлені Кодексом процесуальні строки, що стимулює інвестиційну та кредитну сфери економіки.

    Нагадаємо, парламентарі схвалили законопроект у сфері банкрутства.

    Анна Мурашко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.