• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В УДЦР розпочалася багатостороння зустріч технічних експертів країн Чорноморського регіону щодо змін частотного Плану GE06

    Опубликовано: 2016-07-27 12:31:41

    Сьогодні, 27 липня, в Українському центрі радіочастот розпочалася багатостороння зустріч технічних експертів Болгарії, Грузії, Молдови, Румунії та України щодо  планування й координації майбутнього використання мереж цифрового наземного телевізійного мовлення (ЦНТВМ) в смузі радіочастот 470-694 МГц, а також щодо можливості узгодження спільного підходу до внесення змін до частотного Плану GE06 без подальшого використання ЦНТВМ смуг частот І та ІІ цифрового дивідендів.
    До участі в заході запрошені  представники Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, а також Генерального штабу Збройних Сил України.
    Результати розгляду питань порядку денного та досягнуті домовленості з делегаціями технічних експертів адміністрацій зв’язку країн-учасниць будуть викладені у протоколі зустрічі.
    Зустріч експертів триватиме 27-29 липня 2016 року. 

    Прес-служба Українського державного центру радіочастот

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.