• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Понад 32 тис. міжнародних ідентифікаторів внесено фахівцями УДЦР до узагальненої бази кодів ІМЕІ

    Опубликовано: 2016-07-01 12:19:00

    За зверненням суб’єктів господарювання УДЦР продовжує здійснювати роботу з внесення кодів ІМЕІ мобільних терміналів до узагальненої бази даних.
    За минулий тиждень до бази даних внесено 32060 міжнародних ідентифікаторів.
    Також за цей період фахівці УДЦР підготували 6 висновків для прийняття НКРЗІ рішень щодо видачі ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, оформили та видали користувачам 316 висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів (РЕЗ) та випромінювальних пристроїв, 4229 дозволів на експлуатацію РЕЗ централізованого присвоєння та 70 дозволів  – на РЕЗ децентралізованого присвоєння.
    На мережах операторів зв’язку проведено  вимірювання параметрів телекомунікаційних мереж загального користування та виявлено    5842 порушення порядку маршрутизації міжнародного трафіку. 5822 порушень на мережі мобільного зв‘язку, 20 порушень на мережі фіксованого зв‘язку.
    Підрозділи радіочастотного моніторингу виявили 41 порушення умов дозволів на експлуатацію РЕЗ, а також 93 незаконно діючих пристрої.
    Відтак, найбільше порушень на минулому тижні зафіксовано
    на Дніпропетровщині – 28, Полтавщині – 25, Сумщині– 25.
    Також виявлено та усунено дію 49 джерел радіозавад.
    Спеціалістами УДЦР складено 51 актів первинного технічного контролю при проведенні спільних із заявниками приймальних випробувань радіоелектронних засобів  та здійсненні вимірювань параметрів РЕЗ на місці експлуатації.
    Фахівцями підприємства проведено певний обсяг робіт з оцінки відповідності продукції.
    Прес-служба Українського державного центру радіочастот

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.