• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За сприяння Уповноваженого з прав людини відкрилась виставка художніх робіт дітей з особливими потребами

    Опубликовано: 2016-06-01 08:43:43

    До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Валерії Лутковської звернувся голова Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Василь Назаренко з проханням посприяти в організації Всеукраїнської виставки художньо-прикладного мистецтва та декоративних робіт за участю дітей з особливими потребами.
    Валерія Лутковська, у свою чергу, звернулась до Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана (на той час) з пропозицією організувати виставку робіт дітей з особливими потребами.
    І вже сьогодні, напередодні Дня захисту дітей, у кулуарах Верховної Ради України, на третьому поверсі, відбулося урочисте відкриття вказаної виставки, участь у якому взяв керівник Секретаріату Уповноваженого з прав людини Богдан Крикливенко.
    «Проведення Всеукраїнської виставки художньо-прикладного мистецтва та декоративних робіт за участю дітей з особливими потребами дозволить привернути увагу до проблем цих дітей, а також реалізувати їхній потенціал у мистецтві. Однак треба пам’ятати, що діти потребують щоденної уваги і піклування, а не лише до визначних дат», – переконаний Богдан Крикливенко. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.