• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Звіти серцево-судинних хірургів

    Опубликовано: 2015-01-23 08:56:07

    23 січня 2015 року о 12.00 в конференц-залі Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова НАМН за адресою м. Київ, вул. Амосова,6, відбудеться розширеного засідання правління Асоціації серцево-судинних хірургів України, на якому будуть заслухані звіти керівників центрів/відділень серцево-судинної хірургії Асоціації про роботу в 2014 році.

    Захворювання серця і судин є найчастішою причиною смерті населення, як у світі, так і в Україні і складає 66,0% в структурі смертності, залишивши позаду онкологію, туберкульоз, травми та ін.
     
    Більшість серцево-судинних захворювань можуть бути ефективно вилікувані лише шляхом хірургічних втручань. До них належать: вроджені та набуті вади серця, інфекційний ендокардит, хронічна ішемічна хвороба серця, аневризми аорти та гострі ураження серця і судин, порушення серцевого ритму. Контингент цих хворих в Україні, які потребують кардіохірургічної допомоги, сягає 35 тис. на рік.

    Під час заходу планується обговорення стану надання кардіохірургічної допомоги населенню України. Його основна мета – визначення основних напрямків розвитку кардіохірургії в країні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.