• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США визначили нові терміни голосування щодо фінансової підтримки Україні

    Опубликовано: 2024-04-02 14:00:18

    Спікер Палати представників США Майк Джонсон заявив про намір поставити на голосування питання фінансової допомоги Україні після великодніх канікул. Про це повідомив голова комітету з розвідки Палати представників США Майк Тернер, згідно з інформацією від ABC News.

    Тернер висловив переконання, що більшість членів Конгресу підтримає додаткове фінансування для України, незважаючи на внутрішні розбіжності. "Спікер дуже чітко заявив, що після повернення на роботу це буде одне з головних питань порядку денного. Я впевнений, що це матиме переважну підтримку в Конгресі, і ми передамо законопроєкт президенту", - зазначив він.

    За словами Тернера, Палата представників США повернеться з великодніх канікул 9 квітня. Він також висловив надію, що фінансову допомогу Україні встигнуть затвердити до наступних канікул, які розпочнуться з 22 квітня.

    Представник також наголосив на важливості надання допомоги Україні у зв'язку з критичною ситуацією в країні. "Президент Зеленський чітко дав зрозуміти спікеру Джонсону, що ми перебуваємо в критичній точці. Директор ЦРУ та міністр оборони чітко показали, що відсутність допомоги від США впливає на моральний стан українців і на їх здатність воювати. Цього знає Путін. Ми не можемо дозволити йому перемогти", - підкреслив Тернер.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.