• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новий алгоритм рекрутингу в ЗСУ: що відомо

    Опубликовано: 2024-03-18 13:00:37

    Міністерство оборони України заявляє про впровадження нового алгоритму рекрутингу в Збройних Силах, спрямованого на заміну застарілих підходів і включає чотири етапи, повідомляє пресслужба Міноборони.

    «Алгоритм рекрутингу до лав ЗСУ призначений для заміни застарілих підходів на зрозумілий механізм добровільного долучення до військової служби через центри рекрутингу та онлайн», - зауважують у відомстві.

    На першому етапі всі бажаючі можуть обрати посаду та військову частину у рекрутерів, у центрах рекрутингу на базі ЦНАПів, на онлайн-платформах, на сайтах військових частин, у рекрутингових центрах окремих військових частин або в ТЦК СП.

    Другий етап включає співбесіду з обраною військовою частиною, перевірку фізичної підготовки та психолого-діагностичне тестування.

    Після цього кандидату надається рекомендаційний лист від військової частини.

    Третій етап - оформлення у ТЦК для уточнення облікових даних, проходження ВЛК, проходження професійного відбору та формування особової справи.

    Четвертий етап - направлення для проходження військової служби. Якщо кандидат не має військового досвіду, його відправляють до навчального центру.

    Міноборони реалізує проєкт рекрутингу в ЗСУ з метою покращення процесів відбору вмотивованих військовослужбовців.

    У середині листопада Міноборони уклало договір з агенцією Lobby X. Пізніше до проєкту «рекрутинг» приєднався український сайт працевлаштування Work.ua та платформа з пошуку роботи robota.ua.

    Також Міністерство оборони уклало угоду з сервісом інтернет-оголошень OLX.ua про залучення до рекрутингу до лав Збройних сил України.

    У Міністерстві вказують, що така співпраця свідчить про зростання зацікавленості вакансіями у ЗСУ. Там закликають долучатися й інші онлайн-платформи до рекрутингового проєкту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.