• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна закликає західних союзників надати більше зброї у боротьбі з російською агресією

    Опубликовано: 2024-01-23 13:00:38

    Україна, знаходячись у непростій ситуації через російську агресію, звертається до західних союзників і закликає надати більше військового обладнання для ефективної боротьби з загарбниками. Про це повідомив глава Офісу президента України, Андрій Єрмак. У Збройних Силах України відчутний дефіцит снарядів, ракет великої дальності та протимінних машин.

    "Дайте нам зброю, і ми впораємося з завданням. Ми розраховуємо на наших партнерів і паралельно розвиваємо військово-промисловий комплекс. Росія старається зберегти перевагу у ресурсах, і нам потрібно використовувати технологічні переваги", - підкреслив Єрмак.

    Лінія фронту, за його словами, наразі простягається понад 2 000 кілометрів, і більша частина цієї території стала ареною важких боїв. Він наголосив, що ситуація складна, проте висока мотивація українського народу та військових є ключовою для досягнення перемоги.

    Глава ОП відзначив, що в Україні відмовляються від оборонної війни на лінії фронту, оскільки це може призвести до замороження конфлікту. Він вказав, що позиції України не допустять замороження конфлікту з Путіним, і підкреслив важливість технологічних та військових переваг для успішної відсічі агресору.

    Єрмак також зазначив, що на фронті є проблеми, пов'язані з браком людей та ресурсів, і визнав, що деяким воїнам потрібен відпочинок. Уряд і Генштаб працюють над новим законом про мобілізацію та реалістичною військовою стратегією, що має сприяти покращенню обстановки на фронті.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.