• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інтернет у Хмельницькому: як підключити з вигодою?

    Опубликовано: 2024-01-11 13:48:48

    Високошвидкісний Інтернет вдома у Хмельницькому чи іншому місті дає можливість завжди залишатись на зв’язку, віддалено працювати та навчатись, а ще без складнощів організувати онлайн-розваги. Цими можливостями зручно користуватися лише за умови стабільного сигналу та якісного з’єднання. Важливо знайти провайдера, який забезпечує гідний рівень послуг та сервісу. Добре, якщо він пропонує додаткові опції на вибір, а також надає доступ до телебачення. Тоді абонент зможе отримувати усе необхідне в комплексі, а платити за тільки один пакет.

    2K4V62KWRRV21h6UkZ0GxQblbELDweT1n7jTB18oKwjxANNjM0CLWESKa-XBQWZHsSnhpqBli4Mq6N4Ao9YIZXe_Nz4WIpdpCETOZDkZd_vWB_Z_BimkhAb6evgRpNimPscL8-N2ui7StQvrtx3P1g

    До якого провайдера краще підключатися?

    Великі всеукраїнські бренди, які мають тривалий досвід взаємодії з клієнтами, можуть гарантувати вищу якість послуг, ніж регіональні постачальники, що працюють порівняно недавно. Якщо розглядаються надійні Інтернет провайдери Хмельницький та інші регіони країни обирають Volia. Компанія надає телекомунікаційні послуги більш ніж 20 років, задає тренди на ринку та є провідною у своєму сегменті. Для абонентів створені різноманітні тарифні плани, серед яких можна знайти комплексні з телебаченням, а також ті, у яких передбачений лише доступ до Інтернету. Незалежно від пакета клієнт отримує:

    • високу швидкість обміну даними;
    • надійне з’єднання та безперебійний сигнал;
    • кваліфіковану цілодобову підтримку;
    • можливість сформувати безпровідну локальну мережу;
    • необмежені об’єми трафіку.

    Також провайдер забезпечує легке та швидке підключення Інтернету у Хмельницькому для нових абонентів. Користувачу достатньо ввести свій номер у формі на сайті, після чого менеджер перетелефонує, допоможе підібрати тариф та домовиться про зручний час візиту майстра. Спеціаліст прийде та за один раз все налаштує, щоб клієнт без перешкод працював онлайн.

    Які додаткові можливості запропоновані?

    Провайдери у Хмельницькому чи інших містах не можуть заздалегідь передбачити, що саме знадобиться абоненту у конкретний період часу. Щоб кожен індивідуально адаптував набір послуг під свої потреби, Volia пропонує додаткові опції. Їх зручно підключати окремо й оплачувати щомісяця. А якщо якась втратила актуальність – можна кількома кліками відключити її. Для пакетів, у яких є тільки Інтернет, запропоновані:

    • гіпершвидкість, для збільшення стандартних 100 Мбіт/с до максимального показника;
    • фіксована IP-адреса, для роботи із сервісами та програмами, чутливими до зміни IP;
    • антивірусне ПЗ, для захисту комп’ютера та інших пристроїв від різноманітних загроз у мережі.

    Якщо крім Інтернету у тарифному плані доступне телебачення, то користувач також може додатково замовити тематичні підбірки каналів на будь-який смак. Наприклад, для кіноманів є багато каналів з новинками та класикою фільмографії, а футбольні вболівальники зможуть дивитись новини спорту та прямі трансляції важливих матчів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.