• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Буданов висловив впевненість, що Росія ніколи не зможе здійснити свій план знищення України

    Опубликовано: 2023-12-26 16:00:58

    Український розвідник та начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони, Кирило Буданов, висловив впевненість у тому, що Росія ніколи не зможе здійснити свій план знищення України. Він висловив цю позицію у своєму новорічному привітанні, підкреслюючи силу та відданість українського народу.

    Буданов стверджує, що режим Володимира Путіна, диктатора Росії, не зможе втілити свої плани щодо знищення української державності, традицій та ідентичності. За його словами, українці – це сильна нація, яка готова подолати будь-які труднощі на шляху до своєї свободи та незалежності.

    "2024 рік буде ще одним роком нашої непохитної боротьби", – наголосив розвідник, додавши, що українці зустрінуть цей рік, завдаючи рішучої поразки росіянам у ім'я визволення своєї рідної землі.

    Буданов закликав усіх громадян відзначити цей рік як період активної опозиції російським загрозам та виявити твердість у прагненні захищати незалежність України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.