• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У США підтримка України набуває критичного значення: Білий дім та Конгрес активно обговорюють нові заходи

    Опубликовано: 2023-11-29 14:00:21

    Згідно з висловленими заявами у Білому домі та палаті представників Сполучених Штатів, питання підтримки України стає стратегічно важливим у контексті геополітичної ситуації.

    Спікер палати представників Майк Джонсон визначає допомогу Україні як один із пріоритетів у роботі американського Конгресу. Його заяви, зокрема, акцентують увагу на критичності часу в питанні надання підтримки Україні в умовах надмірної загрози союзника Росії.

    Відзначається, що в Конгресі обговорюється новий підхід до прикордонної політики США, що свідчить про важливість адаптації до еволюції геополітичного середовища.

    "Ми не можемо дозволити Путіну пройти маршем через Європу. І ми розуміємо необхідність надання допомоги Україні. Україна – ще один пріоритет," - заявив Джонсон, підкреслюючи важливість стратегічного партнерства.

    Спікер відзначив, що обговорення змін до прикордонної політики і фінансування стосовно України тісно пов'язані, і є велика впевненість в тому, що Конгрес може ухвалити додаткове фінансування, враховуючи загальний інтерес та потреби.

    Ці висловлення вказують на зростаючий рівень уваги та зобов'язань Сполучених Штатів стосовно безпеки України в умовах зростаючої напруженості у регіоні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.