• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як привести обличчя до ладу після безсонної ночі: секрети швидкої регенерації

    Опубликовано: 2023-10-25 07:24:42

    Безсонні ночі можуть залишити сліди на вашому обличчі, але з правильними методами відновлення, ви зможете повернути свіжий і бадьорий вигляд всього за 30 хвилин. Ось як це зробити:

    Почніть зі зволоження: Одразу після пробудження, випийте склянку води з додаванням соку половини лимона і чайної ложки меду. Це допоможе вам пожвавитися і зволожити організм.

    Умивання прохолодною водою: Після водної процедури з умиванням прохолодною водою, ваша шкіра відчує бадьорість.

    Ліфтингова маска: Спробуйте ліфтингову маску з іланг-ілангом. Для її приготування вам знадобиться насіння льону, оливкова олія та іланг-іланг. Наносьте маску на обличчя товстим шаром, залиште на 10 хвилин, а потім змийте.

    Ватні диски з чаєм: Під час процедури з маскою, покладіть зволожені в чорному чаї ватні диски на повіки. Це допоможе зняти набряки та зменшити синці під очима.

    Контрастне вмивання: Зробіть контрастне вмивання, почавши з теплої води й закінчивши крижаною. Це допоможе надати шкірі свіжого відтінку.

    Макіяж: Наносьте макіяж обережно, щоб замаскувати наслідки безсонної ночі. Скористайтеся коректором і тональним кремом для рівного тону шкіри. Підкресліть очі та губи, але уникайте червоних, білих і пастельних тонів.

    Дотримуючись цих кроків, ви зможете повернути свіжий і бадьорий вигляд вашому обличчю після безсонної ночі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.