• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найкращі маски для догляду за сухою шкірою, що в'яне в холодну пору року

    Опубликовано: 2023-10-21 07:28:48

    Турбота про шкіру взимку:

    Взимку суха шкіра, що в'яне, потребує особливо дбайливого догляду. Цей період характеризується не тільки холодом і вітром, а й впливом опалювальних приладів, які посилюють процес пересихання шкіри. Для збереження молодості та здоров'я шкіри пропонуємо три ефективні маски, які можна використовувати практично щодня, за умови, що ви не маєте алергії на компоненти, що входять до складу масок.

    Маска з яйцем:

    Ця маска ідеально підходить для щоденного догляду за сухою шкірою, що в'яне. Для приготування візьміть один жовток і змішайте його з однією чайною ложкою олії евкаліпта або шипшини. Потім додайте по 10 крапель вітаміну А і вітаміну Е, а також половину чайної ложки меду. Нанесіть маску на шкіру і залиште на 20 хвилин. Змийте спочатку теплою, а потім холодною водою.

    Картопляна та вівсяна маски:

    Два додаткові варіанти ефективних і приємних масок для сухої шкіри, що в'яне, - це картопляна та вівсяна маски.

    Для приготування картопляної маски приготуйте картопляне пюре без солі з густою консистенцією. Дайте йому трохи охолонути і нанесіть на шкіру. Змийте через 15-20 хвилин теплою водою і нанесіть зволожувальний крем.

    Вівсяну маску готуємо так: заваріть вівсянку на 8-10 годин, щільно закривши кришкою. Потім злегка розігрійте кашу і нанесіть її на шкіру. Змийте теплою водою і нанесіть на шкіру живильний крем.

    Дотримуючись цих порад, ви зможете зберегти свою шкіру здоровою і доглянутою в період холодної пори року. Не забувайте про турботу про свою шкіру, і вона тішитиме вас свіжим і молодим зовнішнім виглядом.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.