• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рада ЄС прийняла рішення про подовження антиросійських санкцій

    Опубликовано: 2023-09-14 09:00:13

    Рада Європейського Союзу прийняла рішення про подовження санкцій на шість місяців проти осіб, які несуть відповідальність за порушення територіальної цілісності та суверенітету України, зазначається в офіційному повідомленні пресслужби Ради ЄС.

    Санкції будуть застосовуватися до 1800 фізичних та юридичних осіб, які підтримують незаслужену і непровоковану військову агресію Росії проти України. Заходи обмеження включають в себе обмеження на переміщення фізичних осіб, заморожування активів та заборону надавати фінансову підтримку чи інші економічні ресурси особам, зазначеним у списку санкціонованих.

    Варто відзначити, що Рада вирішила не продовжувати санкції щодо чотирьох осіб, які були раніше виключені із списку санкційних обмежень.

    За інформацією агентства Reuters, ЄС також не буде продовжувати санкції проти трьох бізнесменів, яких звинувачують у підтримці Росії в її війні проти України. Ця трійця включає російського підприємця Григорія Березкіна, мільярдера Фархада Ахмедова і колишнього керівника російської компанії з електронної комерції "Ozon" Олександра Шульгіна.

    Російський військовий лідер Георгій Шуваєв, який помер минулого року, також буде виключений із списку санкційних обмежень.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.