• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як підкорити чоловіка: секрети успішного флірту

    Опубликовано: 2023-08-05 06:34:53

    Тема того, як правильно фліртувати з чоловіком, охоплює безліч книг і статей. Однак, не всі поради можуть бути корисними на практиці, деякі навіть можуть відштовхнути потенційного партнера. Давайте розберемося в тому, які прийоми флірту дійсно працюють і як уникнути помилок.

    Обирай червону помаду, щоб привернути увагу до губ. Дослідники з Манчестерського університету виявили, що хлопці затримують погляд довше на губах, які покриті червоною помадою, ніж на губах зі світлим відтінком. Таким чином, червона помада може зробити вашу посмішку більш привабливою.

    Запитай його "як ти?" замість звичайного "як справи?" Таке запитання одразу встановить більш довірливу атмосферу в розмові. Крім того, це дасть зрозуміти, що ви цікавитеся його самопочуттям і відчуваєте до нього інтерес.

    Закінчуйте розмову першою. Відмовляючись від старої тактики "не дзвонити першою", ви можете самі ініціювати дзвінок і поговорити з ним у легкій і приємній манері. Потім, перш ніж він встигне завершити розмову, ви можете ввічливо попрощатися першою. Така поведінка збільшить його інтерес до вас і викличе деяке почуття конкуренції.

    Сором'язливо відводьте погляд. Свердлити незнайому молоду людину поглядом і не відривати його - це не найкращий спосіб флірту. Швидше за все, це викличе подив або навіть дискомфорт. Замість цього, грайливо зрозумійте його погляд і моментально відводьте свої очі. Ця ненав'язлива гра очима може творити чудеса.

    Стримуйтеся з дотиками. Надлишок фізичного контакту може налякати. Легких дотиків руки або плеча цілком достатньо на ранніх стадіях знайомства.

    Не грайте в ігри. Чоловік не стане ганятися за дівчиною, яка використовує хитрі хитрощі та натяки, а потім перетворюється на недоступну особу. Флірт - це кумедне спілкування, але не варто перестаратися.

    Ставте ґрунтовні запитання. Уникайте спірних або занадто особистих тем на перших порах знайомства. Ставте прості запитання, які допоможуть краще пізнати одне одного.

    Чого варто уникати:

    Порушення особистого простору. Не наближайтеся до нього занадто близько, особливо якщо ви ще мало знайомі.

    Часті дотики. Занадто багато фізичного контакту може спричинити дискомфорт.

    Вульгарні прізвиська. Використання непристойних і пестливих слів може негативно вплинути на вашу репутацію.

    Постійне привернення до себе уваги.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.