• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ГУР: Наступ ЗСУ на правильному шляху, війна - це не спортивні змагання

    Опубликовано: 2023-08-07 15:00:10

    Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що наступ Збройних сил України (ЗСУ) відбувається за планом, незважаючи на складну ситуацію на полі бою. В інтерв'ю Civilmedia заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький розповів, що українська армія володіє ініціативою, реагує на зміни обстановки та завдає ударів по слабких місцях росіян, розвідка знає плани ворога, а сили оборони зривають їх.

    Як наслідок, окупанти укріпилися на окупованих територіях, створивши масштабні мінні поля та лінії укріплень, що впливає на темпи просування ЗСУ. Водночас Скібіцький наголосив, що війна - це не спортивні змагання, а динаміка бойових дій залежить від багатьох факторів, зокрема наявності сил та необхідних засобів.

    За словами розвідника, Збройні сили України потребують боєприпасів, засобів протиповітряної оборони, далекобійної високоточної зброї та техніки для розмінування. Ці засоби відіграють важливу роль у забезпеченні успіху наступу та виконанні бойових завдань.

    Заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України наголосив, що українське командування захищає життя своїх солдатів, тому займається знекровленням російської армії, знищуючи склади, артилерію, засоби розвідки та протиповітряної оборони.

    Розвідник закликав бачити дії України в усіх аспектах війни, і сукупність успіхів у кожному з них принесе бажаний результат. Він підкреслив, що Україна перебуває у наступі, і успіх обов'язково буде досягнутий.

    Раніше повідомлялося, що Національна гвардія України просунулася вглиб російської оборони на Мелітопольському напрямку приблизно на 650 метрів. Це свідчить про значний прогрес у боротьбі за територіальну цілісність України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.