• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британський мільярдер Річард Бренсон закликав уряд Великої Британії зняти санкції з російського бізнесмена Олега Тінькова

    Опубликовано: 2023-07-19 12:30:03

    Британський мільярдер Річард Бренсон, засновник корпорації Virgin Group, закликав уряд Великої Британії зняти санкції з російського бізнесмена Олега Тінькова, який відкрито засудив російське вторгнення і відмовився від російського громадянства. Про це повідомляє видання The Times.

    Бренсон заявив, що знайомий з Тіньковим протягом 20 років і вважає, що санкції, які були введені минулого року, є "необґрунтованими". Його лист був включений до офіційного апеляційного звернення Тінькова проти рішення Міністерства закордонних справ Великої Британії.

    "Я міцно переконаний, що пана Тінькова помилково включили до списку росіян, проти яких запроваджено санкції. Незважаючи на те, що він був багатим російським бізнесменом, він ніколи не був олігархом. Я завжди бачив його як підприємця, який активно розвивається. Тому я його підтримував і продовжую підтримувати", - написав Бренсон.

    Наразі, представники британського Міністерства закордонних справ утрималися від коментарів щодо звернення Бренсона.

    Тіньков - відомий російський банкір, який володіє банком Tinkoff. Він відмовився від російського громадянства і публічно засудив вторгнення Росії в Україну. У минулому році Велика Британія включила його до списку осіб, проти яких запроваджено санкції в зв'язку з цими подіями.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.