• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США збільшать гуманітарну допомогу для України на суму понад 500 мільйонів доларів

    Опубликовано: 2023-07-19 09:00:08

    США збільшать гуманітарну допомогу для України на суму понад 500 мільйонів доларів, про що оголосить Саманта Пауер, керівниця Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), під час свого візиту до Києва. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на "Голос Америки".

    Новий пакет гуманітарної допомоги, який буде переданий через ООН та інші неправительственні організації-партнери, спрямований на підтримку внутрішньо переміщених осіб та всіх постраждалих від війни. Зазначено, що ці кошти будуть використані на надання невідкладної продовольчої допомоги, медичного обслуговування та забезпечення питною водою.

    Під час свого візиту до України Саманта Пауер планує зустрітися з фермерами, працівниками енергетичної галузі та групами реагування на надзвичайні ситуації, а також відвідати партнерів USAID.

    Після оголошення про цю додаткову гуманітарну допомогу загальна сума грошей, яку США надали Україні від початку повномасштабної війни з Росією, перевищить 2,6 мільярда доларів, з яких 1,9 мільярда доларів надійшло через USAID.

    Нагадаємо, що в середині червня Сполучені Штати повідомили про надання додаткових 205 мільйонів доларів гуманітарної допомоги для українців, постраждалих від наслідків повномасштабного вторгнення Росії.

    Крім цього, USAID раніше повідомило про допомогу мешканцям Херсонської області, яка постраждала від підтоплень внаслідок підриву дамби Каховської гідроелектростанції Росією.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.