• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Родинне виховання: поради

    Опубликовано: 2023-07-04 16:08:57

    Родинне виховання – це перше виховання, яке отримує дитина і виховання, яке супроводжує її на протязі усього періоду розвитку.У сім’ї закладається фундамент духовності дитини, її світорозуміння.Саме родина протягом перших років життя малюка формує основи майбутньої особистості.

    Сімейне виховання обов’язково принесе свої результати, якщо воно відбувається в атмосфері любові, взаємного розуміння і поваги. Важливу роль також відіграє самореалізованість та матеріальний добробут батьків, яке створює необхідні умови для нормального розвитку дитини.

    Родинне виховання – це джерело формування національної свідомості, працелюбності, людських почуттів, любові до батьків, пошани до рідної мови, культури та історії. Від роду до народу – таким має бути природний шлях розвитку кожної дитини.

    Сучасна модель родинного виховання формується за принципом співробітництва. Важливо те, що сім’я та навчальні заклади є союзниками, вони повинні разом створювати умови для гармонійного розвитку дитини. Але саме родина, в першу чергу, несе повну відповідальність за розвиток, виховання і навчання своїх дітей.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.