• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці активно купують нові автомобілі

    Опубликовано: 2023-07-04 17:30:57

    Українці активно купують нові автомобілі: згідно з даними Укравтопрому, у червні було зареєстровано майже удвічі більше нових легкових автомобілів порівняно з минулим роком. В перший місяць літа в Україні було зареєстровано 5,6 тисячі нових автомобілів.

    Однак, порівняно з показниками червня 2021 року, попит на нові автомобілі відстає на 36%. Це може бути пов'язано з економічними труднощами та недостатньою платоспроможністю покупців.

    За останній місяць споживча активність на автомобільному ринку збільшилась на 9%. Лідером на ринку залишається японська марка Toyota, яка зареєструвала 1076 автомобілів. На другому місці розташувалась компанія Renault з 682 автомобілями.

    Третю позицію у рейтингу займає Volkswagen з результатом 470 автомобілів. У топ-5 також потрапили Skoda (401 автомобіль) та BMW (319 автомобілів).

    Найпопулярнішим автомобілем у червні на українському ринку став компактний кросовер RENAULT Duster, який обрали 656 покупців.

    Протягом першого півріччя 2023 року загалом було зареєстровано понад 27 тисяч нових легкових автомобілів в Україні. Це на половину більше, ніж за аналогічний період минулого року. Позитивні зміни на ринку автомобілів свідчать про певне відновлення економіки та зростання інтересу українців до покупки автомобілів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.