• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лише 15% задіяних пасажирських вагонів мають камери та «тривожні» кнопки - Укрзалізниця

    Опубликовано: 2023-06-13 18:00:25

    Камерами та "тривожними" кнопками обладнані лише 15% пасажирських вагонів, що активно використовує "Укрзалізниця". Про це журналісту УНН повідомили в «Укрзалізниці» у відповідь на запит.

    Цитата

    «Для пасажира безпека починається на вході у вокзальний комплекс, де знаходяться наряди відомчої воєнізованої охорони АТ «Укрзалізниця». На найбільших вокзалах країни (Київ, Дніпро, Харків) з минулого року запроваджено систему перевірки пасажирів на безпеку за допомогою сучасного оглядового обладнання — рентгено-телевізійних інтроскопів та стаціонарних металодетекторів. Також варто зауважити, що усі нові та модернізовані вагони Укрзалізниці - а це близько 15% вагонів у активному використанні - наразі обов’язково оснащені камерами відеоспостереження та кнопками виклику провідника», - ідеться у відповіді на запит.

    Деталі

    Повідомляється, що пасажири окремих пасажирських напрямків, зокрема, «Інтерсіті» сполученням Київ-Краматорськ, можуть бачити працівників відомчої воєнізованої охорони на всій протяжності маршруту, адже вони здійснюють його супроводження у прямому та зворотному напрямку.

    «У подальшому планується масштабувати функцію супроводження пасажирських поїздів на тих напрямках руху, які потребують додаткової безпекової уваги», - зазначається у відповіді на запит.

    Доповнення

    Укрзалізниця оголосила, що планує тестування "жіночих" купе.

    При цьому в Укрзалізниці вказали, що у 2010 році вже запроваджували таку послугу, але вона не користувалася попитом, адже була доступною виключно в касах.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.