• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лукашенко запросив Казахстан до «союзної держави». Токаєв: Гарний жарт

    Опубликовано: 2023-05-30 14:30:08

    Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв назвав "жартом" пропозицію білоруського диктатора Олександра Лукашенка вступити в "союзну державу" з Росією. Токаєв заявив, що Казахстану не потрібна ядерна зброя. Відео висловлювання президента країни розповсюдили російські пропагандистські ресурси.

    "Днями президент Білорусі Лукашенко запропонував Казахстану вступити в союзну державу. Я оцінив його жарт. Я думаю, що необхідності в цьому немає, оскільки існують інші інтеграційні об'єднання, насамперед Євразійський економічний союз", – сказав Токаєв, наголосивши на слові "економічний".

    "Що стосується ядерної зброї, вона нам не потрібна, оскільки ми приєдналися до договору щодо нерозповсюдження ядерної зброї, договору про заборону випробувань ядерної зброї та залишаємося вірними зобов'язанням у межах цих міжнародних документів", – додав він.

    Раніше Токаєв на Євразійському економічному форумі в Москві заявив, що Росія і Білорусь є "одною державою", у яких "навіть ядерна зброя одна на двох".

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.