• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Польща блокуватиме в'їзд вантажівок з Росії та Білорусі

    Опубликовано: 2023-05-30 13:00:27

    Польща призупинить вантажний рух на кордоні з Білоруссю для транспортних засобів зареєстрованих на території Республіки Білорусь або Російської Федерації до особливого розпорядження. В країні вже є готовий проєкт постанови.

    Наразі єдиний діючий пункт пропуску з Білоруссю, який обслуговує вантажні перевезення, знаходиться в Корощині, пише Мoney.pl.

    В польському уряді пояснили такий крок необхідністю забезпечення громадського порядку.

    "У зв’язку з раптовим, кризовим характером подій виникла необхідність вжити невідкладних профілактичних заходів. Зазначена дія відбувається у зв’язку з необхідністю забезпечення громадської безпеки", – йдеться повідомленні.

    Через обмеження, введені білоруською стороною, польські перевізники не можуть користуватися прикордонними переходами на ділянці кордону між Білоруссю, Литвою та Латвією. Їхній транспорт розмитнюють лише на прикордонному переході в Корощині.

    Тому голова МВС країни вирішив обмежити рух білоруського вантажного транспорту на цьому переході. Рух вантажів через цей пункт пропуску відкритий лише для транспортних засобів, зареєстрованих у країнах Європейського Союзу.

    Нагадаємо, у березні Польща розпочала спорудження фортифікаційних загороджень на кордоні з Білоруссю.

    Тетяна Гойденко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.