• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Німеччина інвестує в Україну понад 200 млн євро

    Опубликовано: 2023-04-07 09:00:21

    Уряд Німеччина надає  Українуі інвестиції на загальну суму 221 мільйон євро (242 мільйони доларів). Вони поширюються на 11 проектів в Україні німецьких компаній.

    Інвестиції стосуються агросфери, виробництва будматеріалів та електроніки, повідомляє Reuters.

    В міністерстві економіки країни також повідомили про 21 заявку на отримання додаткових 48 мільйонів євро інвестицій, починаючи від виробництва енергії до сільського господарства та логістики.

    Міністр економіки Роберт Хабек, який також є віце-канцлером Німеччини, відвідав Україну в понеділок і вівторок разом із делегацією малого бізнесу.

    Щоб допомогти відновити постраждалу війною країну, Хабек сказав німецьким компаніям, що їхній капітал буде забезпечений державними гарантіями, якщо вони зараз інвестуватимуть в Україну.

    Нагадаємо, Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) продовжує рухатися на шляху до виконання свого зобов’язання інвестувати 3 млрд євро в Україну до кінця 2023 року. Так, у 2022 році обсяг інвестицій ЄБРР в Україні склав 1,7 млрд євро, ще 200 млн євро надійшло від банків-партнерів.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.