• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Посол Туреччини подякував українцям за підтримку та допомогу

    Опубликовано: 2023-02-09 17:00:38

    Надзвичайний і Повноважний Посол Туреччини в Україні Ягмур Гюльдере заявив, що Туреччина високо цінує підтримку, яку Україна надає у тяжкі для себе часи, та вдячна керівництву й народу нашої країни, передає УНН.

    Цитата

    “Ми вдячні керівництву та народу України за солідарність. Це величезна катастрофа, через яку постраждали та загинули тисячі людей. Президент Зеленський сьогодні підписав наказ про надання гуманітарної допомоги Туреччині. Ми на зв’язку з урядом України стосовно цієї допомоги і ми високо цінуємо цю підтримку в тяжкі для України часи”, — наголосив він.

    Доповнення

    Туреччину 6 лютого сколихнув потужний землетрус, який відчули в сусідніх країнах. Значно постраждала також Сирія. Землетруси потім повторилися, відчувалися й афтершоки слабшої сили.

    Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомляв, що Україна готова направити до Туреччини велику групу рятувальників для надання допомоги у подоланні наслідків землетрусу.

    Президент України Володимир Зеленський підписав указ про надання гуманітарної допомоги Турецькій Республіці.

    Зведений пошуково-рятувальний загін Державної служби України з надзвичайних ситуацій вирушив до Туреччини для надання допомоги у ліквідації наслідків землетрусу на півдні країни.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.