• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Особливості вибору дитячого харчування

    Опубликовано: 2023-01-12 18:42:26

    Вибір безпечних та корисних продуктів для дитини – задача не з легких. Кожен з виробників заявляє, що саме його продукція найкраща, а полиці супермаркетів переповнені пропозиціями. Купити дитяче харчування завжди можна в мережі супермаркетів Новус. Спеціалісти магазину дають кілька порад щодо вибору.

    Головні особливості покупки

    Обирати їжу для новонародженої дитини потрібно так, щоб до 12 місяців вона вже вміла самостійно жувати та мала цікавість до самостійності. У 1-3-річному віці раціон має бути досить різноманітним. Майже кожен день необхідно вводити нові продукти в раціон. Звісно, звертають увагу на стан здоров’я.

    Перш за все, молодій мамі необхідно знати про продукти, які не можна дитині в перші три роки життя. Серед них:

    - фрукти та овочі в маринаді;
    - гриби;
    - соління та консерви;
    - швидкоїжа;
    - гірчиця, кетчуп, соуси, хрін та майонез;
    - продукти з ароматизаторами;
    - жувальна гумка;
    - маргарин;
    - солодощі (шоколад, цукерки).

    Крім того, у складі будь-якої продукції недопустима наявність пальмової олії.

    Основні моменти вибору

    Перш за все дитяче харчування має відповідати віку малюка. Виробники підбирають інгредієнти згідно з віковими потребами. Наприклад, в перші місяці життя дитині потрібен таурин, але згодом організм сам починає його виробляти. Продукти повинні бути збагачені вітамінами та мінералами. Саме ці компоненти сприяють правильному розвитку та профілактиці хворобам.

    Вкрай важливе різноманіття харчування. До піврічного віку меню досить одноманітне, але згодом його потрібно розширювати. Крім смакових відмінностей, різні продукти – це джерело вітамінів та інших корисних речовин.

    Звісно, вводячи прикорм, перевіряють реакцію організму на такі зміни в меню. Новий продукт можна вводити лише в тому випадку, якщо організм малюка добре засвоює попередню зміну.

    На щастя, вимоги до дитячого харчування досить високі, тому практично кожен продукт безпечний. Але варто правильно вибирати і місце, де купується продукція. Замовляючи товари в Новусі з доставкою по Києву та його околицях, можна бути впевненим у їх безпеці.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.