• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Польща: Ми готові до будь-якого сценарію, НАТО захищає Сувальський коридор від агресії Росії

    Опубликовано: 2022-07-08 14:30:17

    Візит президентів Польщі й Литви до району Сувальського коридору – прямий сигнал, що країни готові до будь-якого сценарію, включно до прямої агресії Росії та Білорусі. Про це заявив заступник глави МЗС Польщі Петр Вавжик, пише PAP.

    7 липня президенти Польщі Анджей Дуда та Литви Гітанас Науседа побували на так званому Сувальському перешийку, що вважається однією з найімовірніших ділянок нападу Росії, та відвідали підрозділи збройних сил Польщі й Литви по обидві сторони литовсько-польського кордону.

    Вавжик заявив, що однією з цілей візиту було показати "не тільки жителям цього регіону, а й усім громадянам обох країн, що ця ключова ділянка безпечна", і що на ній знаходяться не лише військові Польщі й Литви, а й НАТО, які готові його захищати у разі потреби.

    Він також наголосив, що цей візит – "сигнал потенційному російському чи білоруському агресору", що у разі нападу він зустріне відсіч із боку всього Північноатлантичного Альянсу.

    Вавжик сказав, що "ми готові до будь-якого сценарію і в разі потреби захищатимемося".

    Сергей Бережной

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.