• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прем’єр-міністр Великої Британії виступить перед Верховною Радою - The Guardian

    Опубликовано: 2022-05-03 17:30:02

    Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон віртуально виступить перед Верховною Радою. Про це повідомляє The Guardian, передає УНН.

    Деталі

    Згадуючи про рішучість Великої Британії під час Другої світової війни, прем’єр-міністр скаже, що "ми пам’ятаємо наш час найбільшої небезпеки як найкращу годину", наводить видання цитати Джонсона з майбутньої промови перед українським парламентом.

    "Ваші діти та онуки скажуть, що українці навчили світ, що груба сила агресора нічого не важить проти духовної сили народу, який хоче бути вільним", – наводить видання слова Джонсона.

    Промова перед українськими депутатами є своєрідною відповіддю президенту України Володимиру Зеленському, який виступив з історичною промовою в Палаті громад у березні. Джонсон стане першим світовим лідером, який виступить перед Верховною Радою з початку війни росії в Україні.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.