• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці зареєстрували у листопаді нових авто на 270 млн доларів

    Опубликовано: 2021-12-10 09:45:50

    Минулого місяця в Україні зареєстрували 8 600 нових авто на загальну суму 270 млн доларів. Finance.ua як портал, що дбає про ваші гроші, дізнався, яка найпопулярніша модель серед українців.

    Як свідчать дані RST.ua, найпопулярнішою моделлю був корейський кросовер Kia Sportage.

    Кросовери та позашляховики зайняли 79% ринку нових авто у листопаді. Частка машин, які обладнані дизельними моторами, становила 24% ринку.

    Середня ціна кожного зареєстрованого автомобіля перевищила 31 000 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання та опцій.

    Kia був найпопулярнішим брендом минулого місяця. В Україні зареєстрували 1 250 таких автомобілів на суму 25 млн доларів. Кросовер Kia Sportage – найпопулярніша модель листопада, яка покрила 13% продажів. Крім Sportage часто купували Renault Duster і Toyota RAV4.

    Порівняно з жовтнем поточного року, минулого місяця в Україні збільшились продажі нових автомобілів на 10%. Але якщо порівнювати із листопадом минулого року, то кількість зареєстрованих нових автомобілів збільшилась на 20%. А впродовж 11 місяців 2021 року в Україні уже зареєстрували 91 900 нових автомобілів.


    Інфографіка: RST.ua

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.