• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кримська "Наша Україна" займеться селекцією кадрів

    Опубликовано: 2005-11-01 14:39:00
    У Криму відбулася Друга конференція республіканської організації партії "Народний Союз Наша Україна". Голова організації, народний депутат Володимир Шкляр відзвітував про роботу, проведену партійцями автономії протягом останніх чотирьох місяців.
     
    За його словами, у Криму створені і зареєстровані 11 міських, 14 районних і 3 районні в місті організації партії. Наступний етап – це створення селищних і сільських осередків – відповідно 35-ти і 242-х. Документи майже 150-ти сільських і 500 первинних організацій вже знаходяться на розгляді в Центральному виконкомі "Нашої України". Повністю завершено розбудову партійних структур у Джанкойському, Червоногвардійському, Нижньогірському, Білогірському, Радянському і Кіровському районах та місті Феодосії. Сьогодні партія "Народний Союз Наша Україна" у Криму нараховує понад 6100 членів. Однак, відзначив лідер кримських "нашоукраїнців", організація не сповідує принципу "Кількість за будь-яку ціну" – значно важливіше, щоб у її рядах були шановані, авторитетні люди.
     
    Володимир Шкляр повідомив, що під егідою республіканської організації "Нашої України" діє ряд програм. Зокрема, партійці багато разів передавали устаткування і техніку для лікарень і шкіл республіки, організовували перегляди театральних спектаклів для вчителів шкіл, встановлювали дитячі майданчики, обладнали палату для ветеранів Великої Вітчизняної війни у Восходненській лікарні.
     
    Як відзначив голова Кримської організації "Нашої України", головна мета діяльності осередку – вирішення проблем простих людей. Для її досягнення необхідно досконало вивчити всі проблеми Криму, ретельно проаналізувати їх із залученням кращих фахівців і вчених, із опрацюванням можливих варіантів рішень, оцінкою їхньої вартості та позитивних і негативних наслідків того чи іншого варіанту. У зв'язку з цим Володимир Шкляр заявив про намір протягом місяця створити в Криму аналітичну групу – "мозковий центр".
     
    Крім того, за словами голови осередку, особлива увага буде приділятися питанню системної селекції управлінських кадрів. Саме для підбору ефективного кадрового резерву Володимир Шкляр запропонував замість тривіальних передвиборних акцій запустити в дію програму практичної перевірки майбутніх керівників. Для цього буде складений перелік основних проблем регіону, що підлягають негайному вирішенню, і щодо кожної окремої проблеми створено "групу рішень" з числа активних і здібних людей. Також даватиметься оцінка роботі нинішніх чиновників, щоб люди чітко знали, хто працює сумлінно, а кого потрібно замінювати в першу чергу. У цьому допоможе і "Кримська карта корупції", яку створюватиме партійна організація, спираючись на відгуки громадян.
     
    На конференції відзначалося, що для ефективного вирішення проблем автономії необхідні не тільки нові кадри, але й якісно нові підходи в управлінні, тому вирішено оголосити конкурс на найкращий варіант системи і структури управління Кримською автономією.
    "Нас чекає серйозна кропітка робота, в яку кожен партієць повинен внести в неї свою частку", - відзначив Володимир Шкляр.
     
    Учасники конференції прийняли низку заяв: про підтримку ініційованої Президією Ради партії Антикорупційної програми, про необхідність скасування недоторканності депутатів усіх рівнів, про потребу заснування в Україні суспільного телебачення і радіомовлення та про підтримку створення молодіжного крила партії – громадської організації "Молодіжний Союз Наша Україна" (установча конференція її Кримського відділення нещодавно відбулася).
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.