• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НРУ за єдність йде на вибори самостійно

    Опубликовано: 2005-12-12 11:38:00
    Вчора в Будинку вчителя провів свій VII-ий позачерговий з’їзд Народний Рух України за єдність. Очолює цю політичну силу Богдан Бойко. На з’їзд прибули 315 делегатів. Вони прийняли рішення йти на вибори самостійно. На минулих парламентських виборах 2002 року НРУ за єдність також не блокувалися ні з ким, але зійшли з передвиборчої дистанції, знявши свою кандидатуру.

    На з’їзді затвердили передвиборчу програму під назвою «Українська патріотична альтернатива тотальному космополітичному проекту» та список кандидатів у народні депутати, що складається з 42 претендентів.

    Члени НРУ за єдність переконані, що проблемам націоналізму немає місця ні в одній передвиборчій програмі блоків та партій. В першу чергу рухівці за єдність приділять увагу національному державотворенню. Богдан Бойко каже, що їхній виборець - це національно свідомий українець.

    НРУ за єдність надіється подолати прохідний бар’єр, бо «ведуть конкуренцію не хороших людей, а конкуренцію ідеологій». На виборах до ВРУ рухівців підтримують Товариство Відродження української Нації, УНА-УНСО та ВСПО «Тризуб».
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.