• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЦВК дозволяє соціал-демократам провести референдум

    Опубликовано: 2005-12-12 12:18:00
    Українська Центральна виборча комісія дозволила активістам Соціал-Демократичної партії об'єднаної збирати підписи за проведення референдуму щодо вступу України в НАТО та Єдиного економічного простору.
     
    На підтримку пропозиції референдуму активісти мають зібрати три мільйони підписів громадян.

    Кореспондент Бі-Бі-Сі каже, що такий крок дає можливість СДПУ(о) провадити свою виборчу кампанію під гаслами збору підписів за референдум і, можливо, привабити до себе більшу увагу виборців.

    У травні Президент Ющенко сказав, що питання вступу України до НАТО і Євросоюзу повинні бути винесені на референдуми, але він не говорив про можливий час їх проведення.

    Колишній міністр оборони Олександр Кузьмук в інтерв'ю Бі-Бі-Сі сказав, що референдум, ініційований СДПУ (о), влада мала б використати для агітації за вступ до НАТО.

    За його словами, на сьогодні більшість громадян не підтримує вступ до НАТО, тому влада мала б переконати людей у перевагах приєднання до альянсу.
     
    Народний оглядач
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.