• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Медведчук: Ця влада є недієздатною

    Опубликовано: 2005-12-12 14:47:00
    Триває ХХ з’їзд Соціал-демократичної партії України (об’єднаної).

    У своїй політичній доповіді Голова СДПУ(О) Віктор Медведчук, говорячи про роботу «помаранчевої влади», сказав: «Гадаю, що, як фахівець, який має досвід у сфері державного менеджменту, я маю право на експертний висновок: ця влада є недієздатною. Країна поступово втрачає керованість. Режим фактично почав агонізувати вже на першому році свого існування. Управління державою ще якось зберігається — за інерцією від минулих часів, а не внаслідок цілеспрямованих зусиль нового керівництва».

    «Величезної шкоди завдано державній регіональній та гуманітарній політиці. Часом спадає на думку, що нинішня влада навмисне провокує конфлікт на мовному грунті, нацьковуючи російськомовну та україномовну спільноти одна на одну. Водночас вона штучно зберігає політичну напруженість у відносинах між Східними і Західними регіонами, яка загострилася під час президентських виборів. А позиція Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення — це наочний приклад того, як не треба поводити себе в умовах фактично двомовної країни», — вважає лідер СДПУ(О).

    «Це є наслідками того, що до влади прийшли саме націоналістичні політичні сили, і про це ми попереджували ще багато місяців тому. Правляча коаліція — це зрощення правих сил — лібералів і націоналістів. І головним завданням СДПУ(О) є викриття їх антинародної суті», — сказав Віктор Медведчук.
     
    Прес-служба СДПУ(О)
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.