• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарас Чорновол: Це буде абсолютно відкрита конкурента боротьба…

    Опубликовано: 2005-12-12 16:25:00
    «Мі як Партія, яка є сьогодні найчисельнішою політичною партією України і користується підтримкою найбільшої кількості громадян України, дуже добре розуміємо поняття слова відповідальність - відповідальність в своїх діях на етапі виборчої кампанії, відповідальність після цього… Ми маємо жорстке рішення: не допускати жодних негативних випадів, які могли б розцінюватися як брудний чорний компромат, як «чорний піар» у своїй виборчій кампанії. Ми робимо прямі відкриті протиставлення, ми представляємо, що ми можемо зробити, яка наша позиція, і протиставляємо це тому, що є сьогодні…

    Це буде абсолютно відкрита конкурента боротьба. Більше того, ми заявляємо, що ми бачимо сьогодні навпроти себе опонентів, а не противників і не ворогів. Ми не хочемо розділяти Україну, і це буде одним з основних принципів нашої виборчої кампанії...».

    Ніяких технічних партій і технічних кандидатів від нас однозначно не буде, - підкреслив Тарас Чорновол, - і це наша принципова позиція. Я б цього дуже хотів і ми будемо цього ж вимагати і від інших учасникові передвиборчих перегонів, щоб ніхто на цих виборах не дійшов до такого рівня, щоб задіювалися будь які брудні технології. Це мають бути вибори, після яких Україна десь має виходити з цієї позиції протистояння і виходити на рівень нормального майбуття, нормальної співпраці. Який має бути наступний парламент? Це буде парламент консолідації, а не ворожнечі.

    Інформаційний сервер Партії регіонів

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.