• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Секрети краси у грязьових процедурах

    Опубликовано: 2024-09-22 07:24:22

    Давні традиції грязелікування, відомі з античних часів, знову завойовують популярність у сучасному світі. Грязьові обгортання та компреси, що використовуються для відновлення здоров'я та краси, переживають справжній ренесанс. У 50-ті роки XX століття грязелікування стало модним трендом, а сьогодні грязьові та SPA-курорти, а також SPA-салони надають можливість кожному насолодитися перевагами цих процедур.

    Процедури грязелікування можуть виглядати непривабливо, але дивовижні результати та широке поширення таких послуг говорять самі за себе. Бруд, будь то в готовому вигляді або розведений до кашеподібної консистенції, наноситься на тіло і обертається в целофан або теплу тканину. Під впливом температури корисні речовини проникають через шкіру, забезпечуючи розслаблення та зниження рівня стресу.

    Розберемо основні типи бруду, які у косметології, та його особливості.

    Морський бруд

    Морський бруд багатий на органічні речовини, екстракти водоростей, сірку, вітаміни та мікроелементи. При обгортанні її нагрівають до 40 градусів. Ці компоненти активізують кровообіг, покращують обмін речовин та сприяють виведенню токсинів, забезпечуючи шкіру поживними речовинами. Морський бруд особливо корисний при подагрі, ревматизмі та запалення нервів. Вона також входить до складу безлічі кремів та масок для догляду за шкірою.

    Мінералізовані глини

    Мінералізовані глини можна застосовувати як зовнішньо, і внутрішньо. Вони містять багатий мінеральний комплекс, який допомагає боротися зі печією, почуттям тяжкості після їжі та порушеннями травлення. Найдрібніші частки глини пов'язують токсичні речовини в кишечнику, сприяючи їх виведенню.

    Застигла лава

    Застигла лава, або лаваерде, відома своїм високим вмістом мінералів, таких як кремній, магній, залізо та цинк. Цей порошок має гелеутворюючі властивості і ефективно очищає шкіру від забруднень і жиру, не пересушуючи її. Лаваерде активно використовується у догляді за тілом та волоссям, підтримуючи їх здоров'я та красу.

    Фанго

    Фанго - це чорний вулканічний бруд, що містить частинки вулканічного туфу та парафіновий віск. При обгортанні фанго нагрівається до 50 градусів, активізуючи кровотік та метаболізм, сприяючи виведенню токсинів. Регулярне використання фанго допомагає знизити ревматичні болі та м'язові спазми, покращує пружність шкіри та бореться зі шкірними захворюваннями.

    Грязелікування, хоч і може здатися не найпривабливішим, дарує воістину значні результати. Застосування різних видів бруду сприяє покращенню стану шкіри, здоров'я та загального самопочуття. Так що не соромтеся спробувати ці древні методи для досягнення «княжої» краси та відмінного самопочуття.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.