• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Поживні маски для волосся у спеку

    Опубликовано: 2024-09-13 07:24:27

    Сонце і спека можуть негативно позначатися на стані нашого волосся, роблячи його сухим і ламким. Щоб підтримувати їхнє здоров'я та красу в літній період, важливо використовувати спеціальні маски, які допоможуть зволожити та відновити волосся. Ось кілька домашніх рецептів масок, які забезпечать вашим локонам необхідний догляд та захист у спеку.

    маска з яйцями та трав'яним настоєм

    Одним із простих та ефективних способів відновлення волосся є маска на основі яєць та трав'яного настою. Для приготування такої маски збийте 2 курячі яйця з 2 столовими ложками прохолодної води або настою ромашки, кропиви або іншого трав'яного засобу. Додайте 2-3 краплі ефірної олії для додаткового догляду та аромату.

    Нанесіть суміш на чисте злегка вологе волосся, розподіливши її масажними рухами. Після цього розчешіть волосся гребенем із широкими зубами, щоб рівномірно розподілити маску. Залишіть маску на 15-20 хвилин, потім змийте теплою водою та вимийте голову м'яким шампунем.

    мус-маска з білками та йогуртом

    Для додаткового зволоження та харчування можна використовувати маску-мус на основі яєчних білків та йогурту. Збийте 2 яєчні білки до утворення міцної піни і змішайте їх із 3 столовими ложками натурального білого йогурту.

    Нанесіть отриману масу на волосся, обгорніть голову поліетиленом і залиште на 15-30 хвилин. Після цього змийте маску спочатку теплою водою, потім промийте волосся м'яким шампунем. Ця маска допоможе зміцнити волосся і надати їм здорового вигляду.

    маска з бананом та мигдальним маслом

    Для зволоження та живлення сухого волосся відмінно підходить маска з бананом та мигдальним маслом. Розімніть стиглий банан в однорідну кашку і додайте 1 столову ложку мигдальної олії.

    Поступово нанесіть маску на сухе волосся, укутайте голову і залиште на 15-30 хвилин. Потім змийте суміш теплою водою та використовуйте шампунь для повного очищення. Ця маска робить волосся м'яким і блискучим, повертаючи їм життєву силу.

    маска з медом та молоком

    Мед і молоко відомі своїми зволожуючими та поживними властивостями, які роблять їх відмінним вибором для догляду за волоссям. Змішайте 1 столову ложку рідкого меду з половиною склянки теплого незбираного молока і нанесіть на сухе волосся.

    Залиште маску на 15 хвилин, після чого ретельно змийте теплою водою і вимийте голову шампунем. Маска з медом і молоком допомагає зробити волосся більш зволоженим і шовковистим, надаючи їм здоровий блиск.

    Ці маски допоможуть вашому волоссю залишатися зволоженим і здоровим навіть у найспекотніший період. Регулярне використання цих простих домашніх рецептів дозволить підтримувати волосся у чудовій формі та захистити його від негативного впливу спеки.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.