• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для Путіна та керівництва РФ потрібен новий Нюрнберг за геноцид в Україні — глава МЗС Естонії

    Опубликовано: 2022-08-08 15:00:56

    Російський диктатор Володимир Путін та керівництво РФ мають понести відповідальність за війну проти України, для чого потрібен новий Нюрнберзький трибунал. Про це заявив глава МЗС Естонії Урмас Рейнсалу в ефірі каналу ERR.

    За його словами, Естонія допоможе Україні досягти міжнародної угоди, яка передбачатиме військову та юридичну відповідальність для військово-політичного керівництва Росії. Він зазначив, що Україна підготувала "певні проєкти договорів", а Естонія підтримає ці ініціативи.

    Питанням дипломат назвав те, чи вдасться притягти до відповідальності особисто Володимира Путіна.

    "Зрозуміло, що дипломатична недоторканність глави держави не поширюється на тих, хто проводить геноцид. Людству потрібен новий Нюрнберг. Це геноцид, і спілкування на звичному високому рівні з політиками, які проводять геноцид, не може бути новою нормальністю. Тому потрібна концепція юридичної відповідальності, вона має визначати правила наших відносин або їхню відсутність з Росією", — сказав Рейнсалу.

    Дмитрий Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.