• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені виявили смертельну небезпеку макіяжу

    Опубликовано: 2022-07-07 06:34:45

    У косметичних засобах і засобах для їхнього нанесення скупчуються мільйони смертоносних бактерій.

    Вчені виявили смертельну небезпеку макіяжу. Про це повідомляє ВВС.

    Дослідження показало, що дев’ять з десяти засобів для нанесення макіяжу і сама косметика забруднені потенційно смертоносними мікробами.

    Вчені з Астонського університету в Бірмінгемі дізналися, що причиною цього є нехтування правилами. Жінки не миють кисті і спонж для макіяжу, й ігнорують терміни придатності засобів.

    Вчені вивчили під мікроскопом 96 помад і 107 блисків для губ, 92 олівці для підведення очей, 93 туші для вій і 79 спонжів для нанесення макіяжу. Виявилося, що в останніх концентрація шкідливих мікробів склала понад мільйон бактерій на мілілітр.

    В інших зразках показники забруднення були в 3-4 рази нижчими. При цьому були виявлені, в тому числі стафілокок, кишкова паличка, E.Coli, ентеробактерії і грибки.

    Раніше повідомлялося, що жінка припудрила прищ і виявилася паралізованою. Також було названо місце в квартирі, де найбільше бактерій.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.