• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Болгарія візьметься за ремонт української військової техніки

    Опубликовано: 2022-05-05 13:00:13

    Парламент Болгарії схвалив допомогу Україні. Зокрема це стосується ремонту військової техніки, а також українських громадян, які тікають від війни.

    За таке рішення проголосували 200 депутатів, проти 16, один утримався, повідомляє Радіо Болгарія.

    За словами голови Народних зборів Миколи Мінчева, Болгарія проводитиме ремонт української військової техніки згідно з рішенням парламенту. І продовжить надавати підтримку Україні щодо її приєднання до ЄС, а також українським громадянам, які тікають від війни.

    "На військових підприємствах у Болгарії проводитимуться ремонтні роботи української військової техніки, і триватимуть постачання гуманітарної допомоги, зокрема медикаментів, одягу та продовольства", - заявив Мінчев.

    Крім цього, Болгарія забезпечить можливість ввезення українського зерна до Варни та розширену енергетичну співпрацю, зокрема, постачання електроенергії та природного газу з України.

    Нагадаємо, з початку війни українському МОЗ вдалося зібрати гуманітарну допомогу майже на 6 млрд грн.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.