• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ці 4 види продуктів є шкідливими для людей, які складають іспити

    Опубликовано: 2022-05-05 13:48:38

    Ці 4 види продуктів є шкідливими для людей, які складають іспити. У період складання іспитів варто уникати вживання певних продуктів, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Вже незабаром школярі та студенти вступлять у період складання іспитів, що є дуже відповідальним для них. Особливу увагу потрібно приділяти продуктам харчування, і зокрема, відмовитися від вживання цих видів їжі, інформує Ukr.Media.

    Солодощі

    Продукти з високим вмістом цукру є шкідливими для мозку. Солодка їжа негативно впливає на мозок, і якщо ваші діти готуються до будь-яких іспитів, на деякий час захистіть їх від солодкого. Нехай смаколик стане заохоченням вже за підсумками складених іспитів. Солодощі негативно впливають не лише на коротку, але й на довготривалу пам’ять.

    Кава

    Складно уявити студентів, які не п’ють каву відрами у період сесій. Однак кофеїн, що генерує енергію, чинить серйозний негативний вплив на мозок. Зокрема, він не дає спати, а у організмі через це проявляються симптоми хронічних ускладнень, включаючи тривожність, прискорене серцебиття та інші недуги.

    Смажена їжа

    Поки ви складаєте іспити, виключіть з меню смажених курчат і картоплю. Смажена їжа також шкідлива для мозку, оскільки насичені жири і холестерин частково блокують потрапляння крові у мозок. А через це функціонал даного органу знижується.

    Продукти з трансжирами

    У першу чергу потрібно відмовитися від фастфуду. Ці продукти сприяють всиханню мозку, знижують розумові здібності, уповільнюють процеси прийняття рішень, заважають людям думати, обчислювати і здійснювати інші дії, які вкрай необхідні під час іспитів.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.