• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Посадка Ryanair у Мінську: Комісія ICAO продовжить розслідування

    Опубликовано: 2022-02-02 15:30:45

    Рада Міжнародної організації цивільної авіації (ICAO) розглянула звіт про розслідування примусової посадки 23 травня 2021 року в Мінську літака компанії Ryanair. Про це повідомляє сайт ICAO.

    Рада висловила вдячність слідчій групі за вичерпний аналіз ситуації та високу якість звіту та висловила занепокоєння у зв'язку з неповнотою інформації, яку надавала Білорусь.

    Рада констатувала, що загроза вибуху бомби на борту FR4978 була неправдивою. Рада також зазначила, що повідомлення свідомо неправдивої інформації, що загрожує безпеці повітряного судна, є правопорушенням відповідно до Монреальської конвенції.

    У повідомленні сказано, що у зв'язку з появою нової інформації про те, що відбувалося з рейсом FR4978, Рада доручила групі з розслідування продовжити роботу з метою встановлення фактів, яких бракує, та їхнього зв'язку з поточними кримінальними та іншими розслідуваннями.

    Рада доручила президентові ICAO надіслати остаточний звіт про розслідування Генеральному секретареві ООН.

    21 січня Міністерство юстиції США висунуло офіційні звинувачення у повітряному піратстві чотирьом білоруським чиновникам та силовикам за "неправдиве повідомлення про мінування" для примусової посадки пасажирського рейсу Ryanair у Мінську.

    Сергей Бережной

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.