• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • El Pais опублікувала повну відповідь США на ультиматум Росії

    Опубликовано: 2022-02-02 13:45:44

    Іспанське видання El Pais опублікувало повну відповідь США на ультиматум Росії. Вашингтон відмовляється підписувати договір, який заборонив би брати Україну в НАТО, пропонує взаємні дії у сфері контролю та вимагає виведення російських військ з України, Грузії та Молдови.

    У документі США відмовляються підписувати запропонований Росією двосторонній договір та закривати двері до НАТО для України.

    Вашингтон пропонує Росії переговори щодо угод про роззброєння та заходи зміцнення довіри на різних майданчиках: ОБСЄ, діалозі зі стратегічної стабільності між США та РФ і Радою НАТО-Росія.

    Зокрема, США пропонують Росії переконатися, що на базах НАТО в Польщі та Румунії немає американських крилатих ракет Томагавк. Проте США вимагають взаємності (аналогічної перевірки на двох базах у Росії) і зазначають: з цього питання потрібна консультація з Польщею, Румунією та союзниками щодо НАТО.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.