• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кілька порад щодо проведення цукрової детоксикації

    Опубликовано: 2022-02-02 08:08:11

    Цукрову детоксикацію треба проводити правильно.

    Кілька порад щодо проведення цукрової детоксикації. Цукрову детоксикацію треба проводити правильно.

    Цукор негативно впливає на наше здоров’я, особливо якщо ми вживаємо дуже багато солодкого. Іноді корисними є періоди повної відмови від усіх видів цукру, і ось як це зробити, інформує Ukr.Media.

    Очистіть холодильник

    Якщо ви проводите цукрову детоксикацію, то необхідно позбутися від усіх харчових джерел цукру. До них належать додані цукри, рафіновані, штучні або натуральні. Приберіть з холодильника або шаф солодкі делікатеси, відмовтеся від газованих напоїв, хліба, макаронів та інших упакованих продуктів.

    Більше рідини

    Зволоження має величезне значення протягом усього року, але особливо у разі детоксикації організму від наслідків цукру. Вода допомагає виводити токсини з організму з сечею або калом. У воду можна додавати скибочки лимона, огірка. Також корисним є несолодкий трав’яний чай.

    Листова зелень

    Додайте у свій раціон більше листової зелені на зразок капусти, а також шпинату. Ці продукти підвищують лужний баланс організму, знижують запалення, вони дають нам поживні речовини вітаміни К, С, А, а також клітковину.

    Корисні жири

    Вживання так званих корисних жирів знижує тягу до солодощів. Кращими їх джерелами можна назвати авокадо, пряжене масло, горіхи і насіння.

    Свіжі фрукти замість десертів

    Якщо ви звикли вживати солодощі після основних прийомів їжі, спробуйте замінити їх на свіжі фрукти. У них теж може бути натуральний цукор, але він повільніше всмоктується у кровотік завдяки іншим поживним речовинам і клітковині. Ягоди — найкраща альтернатива десертам. Але не вживайте понад дві порції свіжих фруктів на день у межах збалансованої дієти.

    Достатньо білка

    Білок вкрай важливий під час детоксикації. Вживайте 30 г білка на сніданок, щоб зберегти ситість і зменшити тягу до цукру.

    Не відмовляйтеся від обіду. Під час цукрової детоксикації організм вже перебуває у стані стресу, а голодування його підсилює. Пропуск основного приймання їжі знижує рівень цукру у крові, через що тяга до солодкого зростає у кілька разів. Не пропускайте обіди, сніданки або вечері, пийте багато рідини.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.