• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр оборони України Анатолій Гриценко: „За підсумками 2005 року черга безквартирних військовослужбовців Збройних Сил України скоротиться приблизно на 9 тисяч осіб”

    Опубликовано: 2005-12-29 17:38:00

    Про це сьогодні, 29 грудня, заявив Міністр оборони України Анатолій Гриценко, виступаючи на прес-конференції з нагоди урочистого вручення ключів від власних квартир 58 родинам військовослужбовців Київського гарнізону.

    Зокрема, глава оборонного відомства повідомив, що на 1 січня 2005 року Міністерство оборони отримало житлову чергу в 45,5 тисяч військовослужбовців. Крім того, кількість безквартирних військовослужбовців з жовтня поточного року збільшилася за рахунок 18 тисяч військових пенсіонерів, які звільнилися до 1995 року і мали бути забезпечені житлом Національним центром адаптації військовослужбовців.

    За словами Анатолія Гриценка, за підсумками 2005 року черга безквартирних військовослужбовців Збройних Сил України скоротиться приблизно на 9 тисяч осіб.

    – Цього року ми надамо військовослужбовцям та членам їх сімей понад 6 тисяч квартир. Крім того, в результаті ретельної перевірки ми вилучили з квартирної черги 1638 осіб, які не мали підстав для отримання житла. А ще 362 військовослужбовці були зняті з черги в результаті переходу до Міністерства транспорту України, – наголосив Міністр оборони України.

    Анатолій Гриценко також звернув увагу на те, що порівняно з минулим роком площа квартир, які здаються, зросла в середньому на 5 відсотків.

    Станом на 29 грудня 2005 року військове відомство відзвітувало про здачу 5508 квартир. До кінця поточного року буде введено ще близько тисячі квартир для військових.

    Міністр оборони України підкреслив, що наступного року пріоритетним напрямком у забезпеченні житлом військовослужбовців та членів їх сімей стане переобладнання надлишкових навчальних корпусів та казарм під службове житло. За його словами, у Міністерстві оборони України для цього вже підготовлені відповідні пропозиції.

    Управління прес-служби МО України







    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.