• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прес-служба МНС інформує

    Опубликовано: 2005-12-12 12:15:00
    АР Крим – триває ліквідація наслідків пташиного грипу
     
    Протягом 3-11 грудня з карантинної зони вилучено 43 тис. 755 голів птиці. Виплата компенсації мешканцям зазначених населених пунктів триває.
     
    Бригадами, у складі представників ветеринарної медицини, лікарів, санітарно-епідемічної служби, проведено 23 тис. 954 подвірні обходи та вакцинацію 11 тис. 660 особам. Під медичним наглядом знаходяться понад 420 осіб, які проживають у помешканнях, де зафіксовано загибель птиці. Інфікованих осіб серед населення не виявлено. На випадок епідемічних ускладнень приведено в готовність госпітальну базу.До ліквідації наслідків надзвичайної ситуацій залучено: підрозділи і техніку Оперативно-рятувальної служби районів, аварійно-рятувального загону МНС, МВС, санітарно-епідеміологічної та ветеринарної служб АР Крим.
     
    Координацію робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на місці події здійснює оперативний штаб; в Міністерстві - оперативна група.
     
    Закарпатська область – нових випадків захворювання черевним тифом не зареєстровано
    Протягом 11 грудня у Перечинському районі нових випадків захворювання черевним тифом серед мешканців не зареєстровано (всього підтверджено захворювання у 7 осіб). Станом на 7.00 12 грудня на стаціонарному обстеженні перебуває 30 осіб. Перебіг хвороби - середнього та легкого ступенів важкості. В осередку захворювання фахівцями обласної та районної СЕС проводиться комплекс санітарно-гігієнічних, дезинфекційних та протиепідемічних заходів.
     
    Дніпропетровська область
     
    О 16.00 11 грудня у с. Павлівка Солонянського району у приватному житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинуло 3 особи (з них 2 дітей 2002 р.н. та 2003 р.н.). Попередня причина пожежі - необережність при палінні в нетверезому стані.
     
    На місці події працювала оперативна група Головного управління МНС України в Дніпропетровській області.
     
    За оперативними даними протягом минулої доби зареєстровано 131 пожежу Вогнем знищено            43 будівлі, 7 одиниці автотракторної техніки та 8 тонн кормів. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 874 тис. грн., з яких 165 тис. грн. - прямі.
     
    Донецька область
     
    Протягом 11 грудня у м. Часів Яр Артемівського району нових випадків кишкових інфекцій серед мешканців не зареєстровано. Станом на 7.00 12 грудня на стаціонарному лікуванні знаходиться 8 осіб, з них 4 дитини (віком до 14 років). Перебіг хвороби - легкого ступеню важкості. Фахівцями районної СЕС відібрано зразки харчових продуктів, води, змиви. Біологічний матеріал від хворих знаходиться на дослідженні, результати якого планується отримати 12 грудня. В осередку захворювання проводиться комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів.
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.