• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Андрій Левус пропонує призначити Сакварелідзе Генпрокурором України

    Опубликовано: 2015-07-07 14:47:38

    Про це народний депутат, голова підкомітету держбезпеки Комітету ВР України з питань національної безпеки і оборони, заступник керівника «Самооборони Майдану» написав на своїй сторінці у Фейсбук, коментуючи ситуацію, що склалася навколо Генеральної прокуратури.

    Треба негайно зняти того, хто відкрив провадження щодо "захоплення держустанов", тобто проти дій Давіда Сакварелідзе та СБУ. Провести щодо цієї особи антикорупційну перевірку, - йдеться в повідомленні.

    Анрій Левус також наголосив, що ситуація з затриманням за підозрою у вимаганні хабара заступника голови слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця – тест на щирість антикорупційних устремлінь Президента.

    Якщо є найменший натяк щодо причетності до корупційного скандалу Генпрокурора Віктора Шокіна та його заступника Володимира Гузира – необхідно негайно їх звільнити, - також зазначив народний депутат.

    Андрій Левус також запропонував призначити заступника Генпрокурора Давіда Сакварелідзе, під керівництвом якого проводилася спецоперація з затримання високо посадовців, Генеральним прокурором України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.